Становници београдског насеља Карабурма, на општини Палилула, већ годинама имају проблем у редовном водоснабдевању услед кварова на водоводној мрежи. Проблем је тај што су кварови на водоводној и канализационој мрежи на Карабурми постали свакодневница. Ово је највише приметно током зимских и летњих дана.

     Ускоро ће годину дана како су завршени радови у Улици Маријане Грегоран, а становнике и даље мучи исти проблем. Наиме, прошле године су “Водовод” и “Београд-пут” извршили реконструкцију Улице Маријане Грегоран, а за то је, према речима Горана Весића, утрошено 97 милиона динара. Неуспех реконструкције се видео доласком зиме, када су реконструисане водоводне цеви пуцале. Овог лета су становници оближњих улица поново без воде услед пуцања водоводних цеви. Пре неколико дана у Улици Ане Франк је пукла цев, а вечерас у улици до ње, Хусинских рудара, тече река.
     Ко је за ово одговоран? Зашто пројекат од 97 милиона динара из градског буџета није решио елементарни проблем грађана једног од највећих београдских насеља?
 
ОО Двери Палилула