Српски Покрет Двери - Лого
Search

На редовном састанку општинске организације Српског покрета Двери у градској општини Палилула у Београду, одржаном 9. фебруара 2020. године, донете су важне одлуке, које се тичу активности саме општинске организације Двери Палилула у наредном периоду.

Прошле недеље је и званично почела кампања „БОЈКОТ“, на републичком и градском нивоу у Комбанк дворани, а на територији наше општине штанд-акцијом, коју смо организовали на Палилулској пијаци, представљајући грађанима све оне разлоге, због којих на ове изборе не би требало да излазе. Најважнији међу њима засигурно јесте тај, да уколико избори нису уједно и слободни, они се заправо и не могу назвати изборима, већ једном фарсом у којој нема никаквог смисла учествовати.

План наше општинске организације је да што самостално, што са нашим партнерима из Савеза за Србију, обиђемо свако палилулско насеље, сваку месну заједницу, како би грађани могли да чују ставове и политичка мишљења и „друге“ стране, оне коју неће чути на медијима са националном фреквенцијом.

Осим кампање бојкота, која је засигурно приоритет у овом тренутку, грађанима ће бити представљен политички програм Српског покрета Двери, намењен становницима градске општине Палилула, како би грађани уједно били упознати са конкретним мерама, које ће засигурно побољшати живот свих Палилулаца, а биће спроведене након првих слободних избора након којих ће Двери доћи у прилику да одлучују.

Сваку наредну акцију, коју будемо организовали на територији наше општине, медијски ћемо испратити кроз саопштења, фото или видео материјал, како би грађани Палилуле били у потпуности упознати са нашим радом и конкретном борбом, коју ћемо водити до остварења примарног циља а то су фер и поштени избори на којима ће грађани без присиле моћи, на основу политичког програма, да одаберу којој опцији ће дати своје поверење. 

ОО Двери Палилула

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: