Ми смо носиоци промена у српском друштву!

      Држава Србија је угрожена у својим темељима и налази се пред тоталним распадом, а пре свега када су у питању Косово и Метохија, домаћа економија и породичне вредности. Медији, избори, Народна скупштина – изгубили су скоро сваки смисао. Власт је све тоталитарнија, живимо у абнормалном времену, а ми смо као покрет међу онима који су највише на удару.

Политички програм Двери је најбољи: породица на првом месту, смањење пореза за свакога ко ступи у брак и добије дете, нерадна недеља за запослене и у приватном сектору, подршка домаћој привреди и пољопривреди уместо страним фирмама, већа безбедност за грађане и заштита од мигрантске кризе, помоћ здравственим радницима, забрана отварања рудника литијума „РИО ТИНТО”, очување Косова и Метохије у саставу Србије и чвршће везе са Републиком Српском и Црном Гором, као и децентрализација – враћање прихода, имовине и надлежности у руке локалних самоуправа.

Сви који желе да нам се прикључе у новој изборној борби су добро дошли! Јавите нам се да се заједно изборимо ЗА ПРОМЕНУ СИСТЕМА! Нећемо више чекати било какве разговоре са влашћу већ идемо на изборе и у директну борбу за подршку и гласове грађана.

Уколико не дође до договора око заједничког председничког кандидата опозиције наш председнички кандидат биће председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић. Бошко Обрадовић има капацитет, вољу, и оно што Србији највише тренутно недостаје на политичкој сцени – он поседује храброст да поведе Србију у том смеру, ка очувању државе и народа, ка развоју политичког и економског система и поново освојеној слободи. И да – Бошко Обрадовић сме све да вас погледа у очи!

У том смислу градска и окружна организација Српског покрета  Двери у Пожаревцу и Браничевском округу позива чланство и симпатизере да се максимално ангажују у наступајућој кампањи и комплетном изборном процесу. Бојкотом прошлогодишњих нелегитимних и противуставних избора изборили смо се да наредне године буду расписани ванредни парламентарни избори.

Србија више нема времена за губљење! Ми у борбу улазимо! Ако желите да нам у тој борби помогнете, јавите нам се! Канцеларија Двери у Пожаревцу се налази на адреси ТЦ „Реч Народа“, Таковска 15, а можете нам се нам се можете обратитии путем телефона:  066 272839, 067 707 78 65, 061 61 83 222, на  мејл: [email protected], као и преко ФБ странице Двери Пожаревац.

Како радили тако нам Бог помогао!

 

ГрО Двери Пожаревац