Српски Покрет Двери - Лого
Search

Поштовани господине Јовановићу,

Поводом вашег демантија у медијима које се свело на обавештење јавности да ваше удружење послује позитивно и да сте одговорни искључиво вашој скупштини и вашем Извршном одбору, дужни смо да реагујемо и кажемо да то није тема саопштења градске организације Двери из Пожаревца.

Није било питање ко за кога гласа, то не би требало бити од суштинског значаја за чланове вашег удружења. Тема нашег интересовања нема политичку конотацију, већ је суштина у сумњи могућих коруптивних радњи, те вас овим путем директно питамо:

  1. Да ли је против вас, током 2017. године, пожаревачка полиција поднела кривичну пријаву ВЈТ Пожаревац због неовлашћене трговине угљем, с обзиром да сте у сарадњи са једним од аутопревозника увећавали крајњу цену према вашим корисницима?
  2. Да ли је међу 5 превозника које сте навели да испуњавају критеријуме за превоз угља и отац градоначелника Саше Павловића, Драган Павловић?
  3. По ком критеријуму сте изабрали тих наведених 5 аутопревозника?
  4. Да ли сте упознати са цињеницом,да мештани села Брадарац, Маруљевац и Бубушинац не могу добити уплаћени угаљ, док им исти не довезе камион регистарских ознака ПО 072 ША, плаве боје а ви знате веома добро о чему се ради?

Дакле, господине Јовановићу, не пребацујте лопту на политику јер, напомињемо, ваш случај не садржи елементе политике, већ могуће корупције. Молимо да искрено одговорите јавности, која има сво право да зна одговоре на ова питања. Уколико останете неми, Двери Пожаревац ће објавити сва документа која садрже одговоре на питања која смо вам поставили.

 

ГрО Двери Пожаревац

Извор фотографије: Urban city portal

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: