Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri Prijepolje: Ko je odgovoran za uludo rasipanje novca građana

OO Dveri u ime velikog boja nezadovoljnih građana Prijepolja postavlja pitanje kada će odgovorni iz opštinske vlasti da se izvine meštanima Seljašnice zbog maltretiranja i ko će da plati dodatne nepredviđene i ne male troškove naknadnog proširivanja tek rekonstruisanog puta? Ko će imenom i prezimenom da preuzme odgovornost?


Početak obnove deonice puta Žunića potok – Seljašnica u prijepoljskoj opštini odugovlačena je više od 15 meseci. Posao je poveren novovaroškoj firmi Zlatar putevi još sredinom maja 2016. godine.


Meštani prigradskog naselja Seljašnica i okolnih sela su čekali godinu i po dana da dobiju ovaj novi put, na kojem se teško mimoiđu i dva putnička vozila, dok je mimoilaženje većih vozila praktično nemoguće.
Ako se vozač kombija susretne sa komšijom koji vozi nešto gabaritniji putnički automobil, jedan od njih će morati da vozi unazad do prve otvorene kapije nekog domaćina ili do proširenja puta. Kada se autobusi koji prevoze đake i radnike susretnu sa šleperima iz obližnje pilane porodične firme Sredojević to će postati prava noćna mora za meštane.


Ovih dana smo svedoci nesvakidašnje naknadne pameti predstavnika opštinske vlasti, koji su se dosetili  da levu i desnu stranu novoizgrađene deonice puta raskopavaju po 40 centimetara i da vade tek postavljene ivičnjake, zbog gore pomenutih razloga i ogromnog nezadovoljstva građana.
Dveri u ime velikog boja nezadovoljnih građana Prijepolja postavljaju pitanje kada će odgovorni iz opštinske vlasti da se izvine meštanima zbog svih neprijatnosti i da li će neko od odgovornih snositi posledice zbog dodatnih nepredviđenih i ne baš malih troškova.


Logično bi bilo da neko iz opštinske vlasti, ako ima obraza, uputi izvinjenje meštanima. Možda bi to trebalo da učini baš predsednik opštine Dragoljub Zindović, kao neko od najodgovornijih i kao neko ko živi u neposrednoj blizini pomenute deonice puta.


Fotografije u prilogu govore i više od reči. Da li će lokalni SNS, kad je već po ko zna koji put pokazao nestručnost, nebrigu i neznanje, iskoristiti mogućnost da se pokaže odgovornom, da uputi izvinjenje i još važnije da kazni odgovorne ili će se kao i do sada, ispostaviti da niko od lokalnog SNS-a i predstavnika vlasti u Prijepolju nema niti stida niti obraza?!


 


Informativna služba OO Dveri u Prijepolju


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: