Драга браћо и сестре, драги Прокупчани,

       Градска организација Српског покрета Двери у Прокупљу је донела одлуку да учествује на редовним изборима за Скупштину града Прокупља који ће бити одржани следеће године. Србија нема више времена за губљење а Српски покрет Двери ће се часно борити до задњег атома снаге за спас Србије. Овом приликом позивамо све добронамерне грађане Прокупља који имају вољу и енергију да нам се прикључе да победимо ову власт иако знамо да су услови немогући. Храбре срећа прати и ми ћемо дати све од себе да Србија врати своје достојанство и да се они који су се ограшили о закон ставе у затворе, а отето од народа да се врати.

Приватизовали су нам државу и све институције ставили под своју контролу. Институције Републике Србије више не штите интерес народа него штите режим и криминалце који владају нама 30 година. Тренутно је велика економска и политичка криза у Србији. Већ осећамо поскупљења и пад животног стандарда, али то није ништа наспрам онога што нас тек очекује, а чега се тренутно режим суздржава због избора.

Српски покрет Двери овим путем даје свој допринос промени овог погубног система за грађане Србије. Двери излазе на изборе на свим нивоима, а кандидат за председника Србије је Бошко Обрадовић. Уколико дође до удруживања опозиције на политичкој сцени Србије Бошко Обрадовић је спреман да повуче своју кандидатуру.

Ми из ГрО Двери Прокупље ћемо се борити да окупимо све оне који искрено желе промену система!

 

 

ГрО Двери Прокупље