Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri: Smederevo je talac neozbiljnih ljudi

Neodržana 15. sednica Skupštine grada Smedereva zbog nedostatka kvoruma, tj. nedolaska odbornika SNS-a na zakazanu sednicu, odraz je sveopšte neozbiljnosti i bahatosti vladajuće garniture na čelu sa Jasnom Avramović.

Grad Smederevo je postao talac sukoba i trvenja među lokalnim naprednjacima, a cenu njihovih sitnointeresnih sukoba plaćaju ljudi u našem gradu.


Valja podsetiti smederevsku javnost da odbornici Skupštine grada Smedereva imaju mesečnu apanažu i da su samim tim još više u obavezi da poštuju to što su na teretu poreskih obveznika.


Bojkot 15. sednice lokalne skupštine verno prikazuje totalnu neozbiljnost odbornika vladajuće većine iz redova Srpske napredne stranke. Glasači SNS-a na prethodnim lokalnim izborima treba da se zapitaju da li su glasali za nerad, javašluk i unutarstranačke sukobe ili za ljude koji treba da ih dostojno politički zastupaju.


Situacija u Smederevu je samo jedan od brojnih primera urušavanja institucija od strane SNS-a na svim državnim nivoima.


Bivša prestonica, Smederevo, nije zaslužila neozbiljnu vlast i ovakvu vladajuću većinu.


Predstojeći lokalni izbori biće prilika da se naprednjački politički maniri pošalju u istoriju, jer je aktuelno stanje u gradu postalo neizdrživo.


 

Gradska organizacija Dveri u Smederevu 


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: