Поштовани грађани Сремске Митровице,

Обавештавамо Вас да је дошло до измене руководства у ГрО Двери Сремска Митровица. Наиме, на седници одржаној 05.08.2021. године, на предлог Игора Скуратовића, једногласно је за новог председника градске организације изабрана Адријана Гаврић, за потпредседника Слободан Симеуновић, а за секретара Влада Ћирић.

       Прихватајући ову велику одговорност Адријана Гаврић је изјавила да јој је указана огромна част и поверење. Као неко ко је у Дверима од 2012. године, схвата да је неопходно великим радом и трудом заслужити поверење гласача. Адријана и њена породица су такође претрпели неправду од постојећег система, али то их није поколебало да наставе борбу за праведну и нормалну Србију. Схватајући да човек мора да се бори за правду, иако никада није била члан ни једне странке, одлучила је да се прикључи Српском покрету Двери.

Као рођена Митровчанка свесна је свих горућих проблема грађана Сремске Митровице и друштва у целини, заједно са својим тимом ће највише улагати у људе, јер људи су ресурс који ће позлатити наш град. Посебну захвалност дугујемо предходном председнику ГрО Двери Игору Скуратовићу, који је у овом преломном тренутку показао на делу своју људску величину и да му је интерес грађана Сремске Митровице и Двери далеко изнад личног интереса.

Ко искрено жели промене увек најпре мора да крене од себе. Двери су и овога пута показале да су искрени и посвећени борци за промену система и грађење друштва једнаких шанси за све. Као странка показали смо да ми озбиљно схватамо своју одговорност према свим грађанима нашег града и убеђени смо да и грађани то препознају. Стога, гајимо изузетно велику наду да ћемо заједно, саборно урадити праве ствари и ослободити наш град од бивших и садашњих властодржаца због којих је престоница Срема и један од најлепших градова у Србији доведен на руб пропасти.

 

ГрО Двери Сремска Митровица