Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri: Tražimo ostavku Igora Trifunovića i vanredne gradske izbore u Čačku

SNS misli da može i u Čačku da prođe sa batinašima i nasiljem, ali neće moći.Uprkos današnjoj javno izraženoj želji odborničke grupe Dveri za normalizacijom rada gradske skupštine – čačanska vlast je odbila sve naše predloge. Iako smo ponudili rešenje kako da se izađe iz ove političke krize, vlast je nastavila sa kažnjavanjem odbornika opozicije i novim isključivanjima sa sednice. Na kraju je predsednik skupštine grada Igor Trifunović ukinuo raspravu o novom poslovniku i na taj način zabranio svim odbornicima opozicije da uopšte govore. To je bila kap koja je prelila čašu, nakon koje je krenuo fizički napad gradskog većnika SNS Dušana Radojevića na odbornike opozicije i lične uvrede i psovke od strane odbornika SNS Miodraga Jaćimovića upućene šefu odborničke grupe Dveri Aleksandru Tanaskoviću.


Jasno je da su čelnici vlasti od početka želeli incident za koji bi bile optužene Dveri i koji bi u drugi plan bacio njihovo pravno nasilje, bahatost i bezobrazluk predsednika skupštine Igora Trifunovića. Posebno je tragikomična gluma Igora Trifunovića sa Hitnom pomoći koja je došla po njega jer je kao povređen u incidentu, a svi TV snimci lepo pokazuju da se sve vreme smeje, plazi i cinično dobacuje dok se opozicija bori za minimum svojih prava na reč.(Na fotografijama GZS koje dostavljamo u prilogu se vidi predsednik skupštine grada Čačka Igor Trifunović u trenutku tzv. napada na njega kako se smeje i plazi u kameru.)


Posebno osuđujemo izjavu gradonačelnika Miluna Todorovića koji je ceo dan bio odsutan sa sednice i danima se krije od javnosti, a sebi je dozvolio da komentariše sednicu na kojoj nije bio prisutan.


Na fotografijama i video snimcima se vidi loša gluma Igora Trifunovića, koji je apsolutni krivac za sve što se ovih dana dešava na skupštinskim sednicama. Zato Dveri traže ostavku Igora Trifunovića, raspuštanje skupštine, uvođenje privremenih mera i nove gradske izbore u Čačku, pa neka građani kažu šta misle o svemu ovome.


SNS je jedna bahata i nasilnička vlast koja pokušava da uguši poslednji glas opozicije u Srbiji. Čačak je jedan od poslednjih gradova u Srbiji koji je slobodan i u kome se ljudi ne plaše SNS. Čačak je danas jedna važna tačka otpora vlasti SNS i zato opozicija u Čačku, predvođena Dverima, mora biti uništena. Ako su mislili da će i u Čačku proći njihovi SNS batinaši i nasilje – prevarili su se. Čačak je voćka čudnovata – ne slomi ga, a zube polomi. Mislili su da ga slome svi od Tita do Vučića, ali nikada nisu i neće uspeti.


Informativna služba Dveri u ČačkuБудите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: