Српски Покрет Двери - Лого
Search

Председник СО Трстеник, Герасим Атанасковић звани Гера, физички је насрнуо, на Александра Станковића, грађевинског инспектора, запосленог у Општини Трстеник.

     Очигледно је да Атансковићу није било довољно то што је само неколико дана раније, изазвао скандал позивајући на насиље над женама. Сада је напао грађевинског инспектора на радном месту, јер је инспектор одбио да ради по његовом налогу, већ је радиo по закону. Покушао је да га спречи, да спроведе службене радње против особе која је Герасимова рођака. Герасим на овај начин шаље поруку: „Закон, то сам ја!“

Такође, демонстрира свест да се проблеми решавају насиљем. Запослене у општини назива мајмунима, уноси им се у лице уз питање „знаш ли ти ко сам ја?“. Како се све институције система понашају према грађанима као окупационе снаге, јасно је да нема ко да нас штити од самовоље, бахатости и терора СНС силеџија. Немамо коме да се жалимо, нити да тражимо заштиту или оставке. Изгелда да ћемо морати да се као грађани самоорганизујемо како би се одбранили од ове пошасти, која је много гора од КОВИД-а 19.

 

ОO Двери Трстеник

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: