Српски Покрет Двери - Лого
Search

Да је примитивизам још једно од „врхунских“ достигнућа СНС-а, уверили смо се поново. Герасим Атанасковић, звани Гера, председник Скупштине општине Трстеник,  успео је да својим понашањем и изјавама згрози мештанке свог села Страгара. Целокупна српска јавност је са неверицом примила његову изјаву, да „човек може да бије жену кад стави со на сто, и човек може да бије жену кад не стави со на сто „.

       Овакво његово бестидно понашање, свакако ће учинити да га не забораве девојке са Мораве. Нејасно је да ли је овде у питању функционер локалне самоуправе општине Трстеник или племенски вођа.

Очигледно да му је узор Братислав Гашић, високи функционер СНС-а из суседног Крушевца, који се „прославио“ својим коментаром испред фабрике Прва Петолетка у Трстенику , да воли када „новинарке овако лако клекну“. Очигледно да му је ово помогло да постане директор БИA-e, па нас не би зачудило ни да Герасим постане министар за родну равноправност.

Дени Дидро чувени француски писац, филозоф и истакнута личност из доба просветитељства и главни уредник широм света познате Енциклопедије, рекао је: „Кад се пише о женама, перо треба умакати у дугине боје, а исписану хартију осушити прахом с лептирових крила.“ Овај француски просветитељ би се у гробу преврнуо када би чуо шта СНС мушки шовинисти говоре о женама .

Став Српског покрета Двери је да ће жене спасити Србију. И поред таквог нашег става трпимо перманентне нападе од стране СНС функционера да смо против полне равноправности. Али не пада снег да завеје брег, већ да свака зверка покаже свој траг.

 

ОО Двери Трстеник

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: