Српски Покрет Двери - Лого
Search

Главни одбор Српског покрета Двери је на седници одржаној 3. октобра донео одлуку о самосталном изласку на изборе и кандидовању Бошка Обрадовића за председника државе уколико не буде дошло до заједничког наступа опозиције на свим нивоима. Општинска организација  Српског покрета Двери у Трстенику подржава одлуку Главног одбора Двери да учествујемо на предстојећим изборима.

      Бојкотом прошлогодишњих нелегитимних и противуставних избора изборили смо се да наредне године буду расписани ванредни парламентарни, а надамо се ускоро и локални избори. Алтернатива изборима је нови бојкот или масовни улични протести које су Двери заговарале све време постојања Савеза за Србију, а за који још увек немамо одговор због чега се распао. Нови, други бојкот не може бити опција, јер немамо права да без борбе препустимо грађане аутократском криминалном режиму још наредне 4 године, а такође ни протест није реална опција, јер ниједне озбиљне заједничке акције опозиције током читаве године није било и пропуштене су, не кривицом Двери, многе озбиљне шансе да се незадовољство грађана каналише кроз протесте. Ни бојкот, а ни закаснели позиви на лажне протесте нису више опција

Свесни да одавно нема шта да се чека и да је чекање на милостињу власти и добру вољу остале опозиције бесмислено, спремили смо се да уђемо у ту неравноправну борбу. Политички противник оличен у СНС и њеним коалиционим партнерима је у сваком смислу моћан, али никако свемоћан. У потпуности смо свесни да ћемо бити изложени свакој врсти медијског линча, претњама и свему чему је власт иначе склона. То нас не спречава да дамо све од себе да на пљачку, отимачину, непотизам и криминално уништавање свега што је вредно остало у нашем граду, одумирање наше општине, јер имамо скоро 8.000 људи мање него пре 10 година када је СНС пошаст дошао на власт, одговоримо позивом Трстеничанима да нам се придруже.

Као неко ко не припада ни садашњој ни бившој власти – ми то можемо.

Овим путем позивамо све грађане Трстеника да се придруже општинској организацији  Двери Трстеник  и дају свој допринос за промену корумпираног политичког система у коме живимо 30 година. Сви који желе да нас подрже у тој изборној борби могу да дођу у нашу канцеларију у ул. М.Милошевић б.б (иза Куле), да нас запрате на локалниој Фејсбук страници Двери Трстеник и Инстаграму и јаве на контакт телефоне 064 2515127 и 069 4440390.

 

ОО Двери Трстеник

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: