Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dveri u razgovoru sa Beograđanima

U svim delovima grada oseća se nezadovoljstvo radom gradskih vlasti. Građani željno očekuju izbore i promene. Dveri se predstavile Beograđanima na Starom gradu, Paliluli, Zvezdari, Vračaru, Voždovcu, u Lazarevcu i Mladenovcu.


(Druženje na Zvezdari)

Beogradska organizacija Srpskog pokreta Dveri je u više opština imala organizovana druženja na štandovima. Narodni poslanik Srđan Nogo i ovog puta je uzeo učešća u akcijama, odgovarajući na sva pitanja koja su mu građani postavljali.(Druženje u Mladenovcu)

Aktivisti Dveri su stavili poseban akcenat na lokalne probleme, kojih su svi svesni ali ih vlast ne rešava i prećutkuje.(Druženje na Paliluli)

Beograđani svakim danom sve više uviđaju da je sadašnja vlast prešla sve granice dobrog ukusa svojim bahatim ponašanjem i samo deklarativnim interesovanjem za probleme građana.(Druženje na opštini Stari grad)

Raduje veliki broj zainteresovanih prolaznika, kao i njihovi komentari na račun našeg rada. Dveri će ostati istrajne u borbi protiv medijskog mraka.(Druženje na Voždovcu)

 Danijela Perišić


(Druženje na Vračaru)

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: