Градски Одбор Двери у Ваљеву на састанку одржаном 24.10.2021. у склопу припрема за предстојеће изборе је формирао изборни локални штаб који ће спровести неопходне радње за организацију и спровођење избора који нас очекују следеће године.

      Председник Градског одбора Двери Ваљево позива све чланове и симпатизере да се прикључе и пруже помоћ и подршку око организације као и спровођења неопходних радњи око припрема избора.

За нас је започела предизборна кампања и у наредним данима изборни штаб ће почети са неопходним активностима. Крајем ове недеље је предвиђено је и отварање канцеларије у Ваљеву о чему ће сви чланови и симпатизери бити накнадно обавештени.

Двери Ваљево ће се залагати да припрема избора као и сами избори буду спроведени у складу са Уставом Републике Србије. Урадићемо све што је у нашој моћи да предизборна кампања као и сам ток спровођења гласања буду онакви како то Устав предвиђа. Без притисака и уцена, једном речју да то буде онако како закон налаже. А то су основни принципи демократије.

Двери као странка која никад није била на власти желе да грађанима врате наду да је могућа промена корумпираног и недемократског система. Желимо да будемо независни контролор ове и сваке друге власти у Народној скупштини Републике Србије. Ово је борба за опстанак Србије!

 

ГрО Двери Ваљево