Српски покрет Двери се бори за промену политичког система који је уназадио Србију задњих 30 година и због кога 50.000 младих људи годишње напусти Србију јер овде не виде перспективу за свој професионални и породични развој

      Српски покрет Двери на седници Главног одбора у Ужицу 03.октобра, донео је одлуку да учествује на парламентарним и председничким изборима који ће се одржати у априлу 2022.године. Општинска организација Двери Врбас позива све симпатизере нашег покрета да дамо свој максимум како би смо променили друштвено-политички амбијент у Србији у коме перспективу имају само они са партијским књижицама странака које су на власти. Ми желимо да наша деца живе у Србији у којој неће бити потребна партијска књижица да би неко могао да добије посао и напредује у животу.

Ми смо својим двадестогодишњим ангажманом показали да смо против свега онога што уништава биолошки и привредни развој Србије. Као што смо били опозиција претходном режиму који је распродао привредна богатства Србије у бесцење и оставио стотине хиљада људи на улицама без егзистенције, тако смо увек и на сваком месту били најжешћа опозиција и садашњој власти за све њихове политичке потезе који нису били у складу са Уставом и законима Републике Србије. Двери су још од потписивања антиуставног Бриселског споразума 2013. године до садашњих безбројних коруптивних и криминалних афера, увек скретали пажњу јавности на ове ствари због којих многи политичари из власти треба да одговарају пред лицем правде.

Србију треба да воде политичари који нису користили државне ресурсе за своје лично богаћење, који нису били на власти и који су се доказали као људи којима је интерес Србије и њених грађана, а не странаца, на првом месту. Ми желимо да зауставимо даље урушавање Србије и да створимо амбијент где ни један млади човек неће пожелети да напусти своје родно место и своју отаџбину.

Зато ће Двери имати и свога кандидата за председника Србије који је оличење такве наше политике и који се доказао у Скупштини Србије као најбољи опозициони народни посланик, а то је председник Двери Бошко Обрадовић.

Српски покрет Двери у изузетно тешким условима урушене демократије, криминализованих и заробљених институција, медијских неслобода позива све организације и појединце којима је стало до промене система и очувања територијалног суверенитета Србије да се окупимо у један фронт и будемо носиоци позитивних политичких промена у нашем друштву.