Dveri: Vučićeva poseta Aranđelovcu je vrhunac licemerja

Da li u sklopu predizborne kampanje pred nastupajuće lokalne izbore u Aranđelovcu ili zbog sopstvene promocije i sakupljanja jeftinih političkih poena nije toliko bitno, Aleksandar Vučić je posetio Tehničku školu u Aranđelovcu gde se pre izvesnog vremena dogodio slučaj vršnjačkog nasilja.


Pre svega, na Vučićevoj i SNS-ovoj partijskoj televiziji „Pink“ se svakodnevno, kroz razne rijaliti programe, promoviše nasilje, nemoral i blud, a Aleksandar Vučić to nijednom nije osudio, a kamoli zatražio da se oduzme nacionalna frekvencija toj televiziji.


Takođe, nasilje i batinaši su manir Srpske napredne stranke gde god da se održavaju izbori, a pogotovo lokalni. To smo bili u prilici više puta da vidimo, kada su neistomišljenici SNS-a i Aleksandra Vučića prebijani, a krivične prijave protiv tih batinaša završavale u ko zna kojim fiokama.


Sve u svemu, celokupna predstava Aleksandra Vučića u Tehničkoj školi u Aranđelovcu je vrhunac licemerja, jer su on i Srpska napredna stranka vodeći promoteri nasilja svake vrste u Srbiji.


Opštinski odbor Dveri u Aranđelovcu