Општински одбор Двери у Лајковцу последњих неколико месеци интензивно комуницира са мештанима Лајковца и околине. И данас, на дан Св. Михаила Архистратига, чланови Двери су разговарали са својим суграђанима, о свим проблемима у Лајковцу, као и о њиховим решењима.

       Лајковчани су рекли да су упознати са радом Двери и да је подршка у виду помоћи и субвенција домаћим привредницима и пољопривредницима, а не странцима, решење које би било спас за српску економију, али и које би подигло животни стандард грађана. Студенти из Лајковца са којима смо данас разговарали кажу да би се радо вратили у свој родни Лајковац када би осетили подршку државе и када би видели минимум сигурности и просперитета. Истичу да су данас бивше фабрике симбол пропасти наше мале општине између Ваљева и Лазаревца, као што су лајковачка млекара, лајковачка хладњача, Инка, Авалина, Обнова, лајковачка задруга…

Такође, наишли смо на велику подршку борби коју Двери и председник Бошко Обрадовић воде како би од Србије направили боље место за живот, при чему Лајковчани наводе да је данас врло мало људи који хоће да се жртвују за Србију.

Чланови Српског покрета Двери у Лајковцу обећали су грађанима да ће у будућем периоду, а у оквиру председничке кампање, омогућити разговор и са председником Двери Бошком Обрадовићем, који ће уједно бити и председнички кандидат на изборима 2022. године.

 

ОО Двери Лајковац