Gordana Marinković Savović u Arilju: Vreme je da ustanemo protiv svih Jutki i Labana

Članica Predsedništva Dveri Gordana Marnković Savović obratila se u juče okupljenim građanima Arilja na protestu 1 od 5 miliona u toj opštini.

Ona je govorila ispred Asocijacija slobodnih odbornika koja je nedavno formirana u Beogradu i u čijem sastavu se nalazi 678 odbornika širom Srbije koji su se suprotstavili bahatosti lokalnih naprednjaka i izašli iz opštinskih skupština, ispunivši tako jednu od sedam tačaka Sporazuma sa narodom.
„Svi mi opozicioni odbornici odlučili smo da pređemo u aktivni bojkot. Šta to znači? Napustili smo obesmišljena skupštinska zasedanja u našim gradovima i opštinama širom Srbije. Pridružujemo se građanima na protestima, pridružujemo se svima vama na ulici i krećemo u jednu vaninstitucionalnu borbu protiv ovog zla.” -rekla je Savović.


Ona je takođe rekla da je SNS za 7 godina svoje vlasti uspela da uništi čitav sistem i institucije ove zemlje i istakla da je vreme da ustanemo protiv raznih Jutki, Labana, Božića, Nedeljkovića i drugih lokalnih šerifa koje je polako njihov Veliki vođa počeo da pušta niz vodu.


Gordana je za kraj zaključila da je budućnost svih onih koji su uništavali zemlju proteklih godina lustracija i da jedino to mogu da očekuju.Info služba Dveri