Српски Покрет Двери - Лого
Search
Gordana Savović: Požega je preteča svega što se dešava u Srbiji

Na protestu 1 od 5 miliona u Požezi, a povodom 6 meseci od početka protesta u Srbiji, okupljenim se obratila Gordana Marinković Savović, član Predsedništva Dveri i odbornica u požeškoj skupštini.


„Vreme je da celokupno rukovodstvo u Požezi podnese ostavke. Od svakog člana opštinskog veća, do svakog odbornika koji je svojom rukom glasao da sve sve ove odluke koje su oni posle toga sproveli, postanu legitimne. Svi treba da podnesu ostavke, jer oni više nemaju prava da sprovode vlast u opštini“, smatra Savović.


Savović smatra da ako lokalni opštinski funkcioneri imaju grama morala, oni će podneti ostavke i da je potrebno podvući crtu onog trenutka kada se smeni SNS i njeni sateliti.


„Onog trenutka kada smenimo SNS i njene satelite, mi poštovani prijatelji treba da podvučemo crtu i da vidimo kolika je šteta učinjena i da probamo da vratimo normalan život u ovaj grad, gde se nećemo deliti na pripadnike stranaka“, istakla je ona.


Ona je za kraj pozvala sve u Požezi da budu istrajni i uporni, jer je požela bila preteča svega što se dešava u Srbiji i vreme je da u Požezi dođe do konačne pobede i slobode.

 


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: