Gordana Savović: Sve je isto samo njega nema - stari hit aktuelan u Požegi

Oni koji su očekivali promene u Požegi od mlađanog predsednika opštine i novog rukovodstva, brzo su shvatili u kakvoj su zabludi. Stari problemi bez rešenja, u istim mesnim zajednicama radovi, sa istim izvođačima, mali tesan budžet koji vapi za rebalansom čuvenim za našu opštinu, jer skoro da nije bilo sednice SO Požega da jedna od tačaka nije bio rebalans budžeta.

Odeljenje za borbu protiv korupcije iz Kraljeva i dalje izgleda, ima posla u našem gradu. Novo- staro opštinsko rukovodstvo čeka nekako da prezimi i dočeka izbore, slušajući slepo naredbe iz vrha stranke, obezbeđujući privid normalnog, uobičajenog i prihvatljivog ponašanja vlasti.


Narod se u svom jadu zabavio – spremanje zimnice, dece u školu, ogreva, a i svako čudo za tri dana. Apatija, bezvoljnost i nemanje vere u bilo kakve promene je ono što je ova vlast tako dosledno sprovela za ovih sedam godina pružajući svoje pipke u sve sfere življenja.


Riba smrdi od glave i svi koji misle da se išta može promeniti bez svesti o tome, odnosno bez kompletne promene ove pogubne politike,  evo otvorenog poziva da dođe u Požegu na brzo razuveravanje.

 


Gordana Marinković Savović

Član Predsedništva Srpskog pokreta Dveri

i predsednik OO Dveri Požega