Српски Покрет Двери - Лого
Search
Gradonačelnik ponovo uhvaćen u laži

Pitamo se kada je gradonačelnik Milun Tododrović govorio istinu, onda kada je govorio da Sloboda sigurno nije zagađivač, ili onda kada je govorio da će inspekcijske službe sve ispitati i pronaći odgovorne za zagađivanje Morave.

Mislimo da je slagao u oba slučaja? Na sva pitanja ko zagađuje Moravu, on je čak dva puta u medijima tvrdio da Sloboda nije! Ono što je smešno jeste što ga niko nije pitao ko nije, već ko jeste, ali on je uvek znao odgovor ko nije!


Inspekcijske službe ne mogu već 6 meseci pronaći te počinioce, kao da je u pitanju reka Gang, a ne Morava i Lupnjača, tako da tvrdimo da nas gradonačelnik Milun Todorović već 6 meseci laže i vara.


Ovih dana dobijamo potvrdu od strane načelnika Moravičkog okruga koji jasno definiše ko je krivac. Kompanija Sloboda i on tvrdi da će Ministrarstvo odbrane morati da učini nešto povodom toga!?


Milun Todorović više ne glumi neobaveštenog, već on svesno laže i obmanjuje javnost. Ovoga puta to ima posledice po zaštitu životne sredine i zdravlje građana Čačka. Šta je sledeće gradonačelniče?Gradska organizacija Dveri Čačak

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: