Српски Покрет Двери - Лого
Search
Ivan Grbić: Vesiću, kako te više nije sramota?

Nakon neviđenog bezobrazluka gradske vlasti u vezi sa rekonstrukcijom Trga republike, kao i zatvaranjem ulica Kraljice Marije, 27. marta, Džordža Vašingtona, itd, dogodila se i ova situacija, koju građani Beograda trenutno preživljavaju. Ulice gradskog dela opštine Palilula, poplavljene su tokom celog dana, nakon pucanja takozvane magistralne cevi.

Posledica pucanja cevi neće biti samo poplavu u nekim od glavnih ulica u gradu, već će veliki broj Beograđana, koji žive na prostoru opština Palilule i Starog Grada, duži period ostati bez vode.


A u čemu je zapravo stvar? Koliko god Goran Vesić, kao zamenik gradonačelnika Beograda i Aleksandar Vučić, kao predsednik Republike Srbije, pokušavali neprestano da opravdaju svoje katastrofalne poteze, na kraju će, ako ne građani, progovoriti i pobuniti se same ulice ovog grada. One ne mogu da prežive sa jeftinim cevima, kaldrmama, kockama… Uvek će iznova povratiti svo smeće, koje Vesić Goran svakodnevno „trpa“ u njih.


Ipak, nek građani budu još malo strpljivi, jer ovo neće još dugo trajati. Raskopavajući Beograd oni očigledno sami sebi „kopaju rupu“, a kako stvari stoje, verovatno će uskoro, ne samo otići, već pobeći sa vlasti, a ako budu imali sreće i iz zemlje. Trebalo bi zaista, obratiti pažnju na te „aerodrome“.

 


Ivan Grbić, član IO Dveri za Grad Beograd


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: