Протекле седмице градске организације Српског покрета Двери обишли су потпредседник Извршног одбора Двери, Миодраг Прековић и члан Извршног одбора, Слободан Давидовић. Посета двема градским организацијама у источној Србији била је радне природе и тицала се даљег оснаживања градских одбора у Бору и Зајечару.

Прво је уследио састанак са ГрО у Бору, где је, о актуелној политичкој и свеукупној ситуацији, представнике Извршног одбора упознао председник ГрО Двери Бор и одборник у борском парламенту Саша Станковић. Било је говора о протесту против загађења ваздуха у Бору, а чији су Двери један од иницијатора и организатора.

Затим је уследио састанак и са градском организацијом Двери у Зајечару, где је, поред Миодрага Прековића и Слободана Давидовића, присуствовао и члан Председништва Двери Саша Илијић. На самом састанку разговарало се о многим темама, а председник ГрО Двери у Зајечару Горан Милошевић ближе је упознао представнике централних органа Покрета и о позитивним стварима и о проблемима са којима се ГрО Двери у Зајечару суочава у свом раду.

На оба састанка договорено је да се акценат, пре свега, стави на даље јачање градских организација и у Бору и Зајечару, док су се чланови Извршног одбора обавезали да што чешће посећују источни део Србије.

Извршни одбор Двери

[ngg src=“galleries“ ids=“34″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]