Jutkina ostavka pobeda građana koji protestuju širom Srbije, sledeći je Simonović iz Grocke

Nasilnik iz Brusa Milutin Jeličić Jutka i njegov zaštitnik Aleksandar Vučić u strahu su od sutrašnjeg okupljanja građana, pa je Jeličić podneo ostavku.

Četrnaest dana je ćutao verujući da će moći da prevari građane Srbije. Shvativši da od toga nema ništa, danas je saopštio i slagao da je ostavku podneo pre dva dana, ne objasnivši zašto o tome tada nije obavestio javnost.


Ovo je velika pobeda svih građana koji mesecima protestuju širom Srbije protiv režima sačinjenog od raznoraznih Jutki. Svi oni će, kao i Jeličić, za svoja zlodela odgovarati pred pravosudnim organima ove države.


Zahtevamo da predsednik Skupštine opštine Brus u zakonski najkraćem roku zakaže sednicu skupštine i da Milutin Jeličić Jutka, lokalni šerif Aleksandra Vučića i dosadašnji predsednik opštine, i formalno bude razrešen dužnosti. Ukoliko u roku od 7 dana ne bude zakazana sednica, opet ćemo organizovati dolazak u Brus.


Podsećamo javnost da Dragoljub Simonović, predsednik beogradske opštine Grocka i naručilac ubistva novinara Milana Jovanovića, još uvek nije podneo ostavku. Zbog toga najavljujemo, zajedno sa ostalim potpisnicima Sporazuma sa narodom, skup ispred zgrade opštine Grocka u ponedeljak, 18. marta, u 12 sati.


 

Izvor: Savez za Srbiju