Српски Покрет Двери - Лого
Search
Kako SNS valjak melje političke protivnike ili zloupotreba sudstva i tužilaštva u stranačke svrhe

Da SNS ne bira načine da ukloni svoje političke protivnike, poznato je i niko više u Srbiji nema dilemu u vezi toga! Kako to izgleda u praksi, najbolje se videlo u utorak, 24.septembra, u Čačku.

Naime, istog dana, šefu odborničke grupe Dveri u lokalnoj skupštini i članu Predsedništva Srpskog pokreta Dveri, Aleksandru Tanaskoviću, je zakazano i sprovedeno tri (3) suđenja! Od toga dva (2) su zakazana u isto vreme!


Teme sudskih procesa su nasilničko ponašanje, ugrožavanje javnog reda i mira, prekršajne prijave protiv nosioca politike Dveri u Čačku, a sve uz veoma „kreativno tumačenje zakona“ od strane tužioca i sudija u Čačku. Dešavalo se i da policija dođe da uhapsi lice zbog ne pojavljivanja na sudu, a da proces još nije ni počeo, kao u slučaju Aleksandra Tanaskovića!


SNS na sve načine pokušava, u dužem vremenskom periodu, da „ukroti“ i „kazni“ svakog u Čačku koji se slaže sa mišljenjem Dveri, a glavne nosioce besomučno progoni besmislenim optužbama koje sprovode policija, tužioci i sudije u Čačku!


Ceo sistem policije, sudstva i tužilaštva u Čačku, a verujemo i u Srbiji, je zreo za lustraciju i promene. Naime, kada se sprovede velika akcija hapšenja narko dilera u Moravičkom okrugu, niko se ne uhapsi i pronađe se svega 30gr. marihuane. A kada se hapse politički protivnici, na teren izlaze i po dve marice, pune policajaca.


Sistem vlasti Aleksandra Vučića je duboko kriminalizovan, korumpiran i odnarođen da je vreme za njegovu smenu i promene.


Možemo li verovati da će ovakav sistem na zakoniti način sprovesti izbore i da će ljudi znati između čega biraju? Naravno da ne, i zato bojkotom moramo obezbediti da izbori u Srbiji uopšte postoje.

 


GrO Dveri u Čačku


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: