Kladionice u Čačku: Koliko novih lažnih obećanja dolazi u Čačak sa Vučićem?

Ovih dana u naš grad dolazi jedan od najvećih domaćih iluzionista i političkih opsenara, srpski Dejvid Koperfild – predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

U Čačak dolazi onaj ko je naredio da se hapse čačanski saobraćajni policajci, zatvaraju naši ugostiteljski objekti, grafitima naruže naše fasade, koji vređa naš način govora i koji nam je uzeo pare iz gradskog budžeta i prebacio ga u republički budžet – sve zato što ga Čačak nedovoljno voli i što je opozicija njegovoj neotitoističkoj vlasti najjača upravo u našem gradu. 

Vučić je političar za čija se obećanja ispostavilo – statistički dokazano – da od svega što je izgovorio do sada 92% bile su laži. Zato su kvote na čačanskim kladionicama znatno povoljne na klađenje da će prilikom dolaska u Čačak Vučić izreći niz novih lažnih obećanja.

Evo nekoliko „dojavaˮ za Vučićeva obećanja u sredu tokom posete Čačku na koja se treba kladiti:
1. Vučić će obezbediti Čačku 4000 novih radnih mesta
2. Vučić će otvoriti u Čačku 5 novih fabrika
3. Vučić će obećati Čačku prosečnu platu od 1000 evra
4. Vučić će najaviti žičaru od Čačka do mora
5. Vučić će donirati Čačku 2500 novorođene dece
6. U Čačku nikada neće biti održana gej parada.

Sve milujući gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića po glavi i obraćajući se masi od 5.000 Čačana iz svih delova Srbije koji će se u sredu okupiti u Preljini, predsednik Srbije Aleksandar Vučić završiće svoju posetu našem kraju jednim od najvećih lažnih obećanja u istoriji Srbije: da nikada neće priznati nezavisno Kosovo. 

GO Dveri Čačak