Koliko vredi predsednik opštine Prijepolje?

Ponovo je Prijepolje hit na internetu. Popularnost koju je, za kratko vreme, stekao direktor Turističke organizacije Prijepolje antologijskom konferencijom za medije u kojoj je najavio samospaljivanje, vrlo brzo je zasenjena popularnošću prijepoljskog predsednika Opštine. Nije ni čudo jer je prvi čovek Prijepolja u jednom šaljivom video prilogu, procenjen na manje od 2000 dinara.

Ne znamo kako je „Dnevnjakov“ autor u žestokoj konkurenciji „omiljenih“  naprednjačkih gradonačelnika i predsednika opština izabrao baš Zindovića, ali znamo da su nosioci vlasti u Prijepolju, u prethodne dve i po godine, dali mnogo povoda za podsmeh. Teško ih je sve nabrojati na jednom mestu pa ih, očigledno,  valja sublimirati u jednoj rečenici jednog skeča. 


Dok se internet publika sa našeg govornog područja uveseljava „cenom“ najvažnijeg čoveka u našem kraju dotle građanima Prijepolja nije do šale.


Čime je Prijepolje zaslužilo ovakvu vlast i ovakvog predsednika još ne znamo, ali je sigurno da su za negativan kontekst u kom su se našli svi žitelji ovog lepog grada, najodgovorniji upravo Zindović i njegova ekipa.


U razvijenim zemljama važi preporuka: “Pripazite na jeftino!“, jer jeftino obično bude slabog kvaliteta, pa može da izazove razne zdravstvene probleme. A kod nas? Kod nas se o zdravlju i kvalitetu ponuđene robe odavno ne razmišlja. Posebno ne u vreme izbora.OO Dveri Prijepolje