Српски Покрет Двери - Лого
Search
Legitimisanje učesnika protesta „1 od 5 miliona“ znak fašizacije Srbije pod Vučićem

Legitimisanje učesnika sinoćnog protesta u Beogradu, i to samo zbog lepljenja nalepnica, još jedan je pokazatelj fašizacije države pod rukovodstvom Aleksandra Vučića koji je umislio da je policija njegova privatna garda i da može da je zloupotrebljava za svoje lične ratove protiv građana ove zemlje.

Jasno nam je da Aleksandar Vučić, koji sedam godina truje Srbiju svojim lažima, ne može da podnese da te svoje iste laži vidi oblepljene po ulicama Beograda. Međutim, nedopustivo je to što svoju sramotu pokušava da sakrije bezočnom zloupotrebom državnih organa – tako što grad preplavljuje policijskim automobilima, sa nalogom da presreću građane i legitimišu ih.


Vučić možda i može da ucenjuje radnike Gradske čistoće da ekspresnom brzinom uklanjaju nalepnice sa njegovim lažima, može da tera policiju da maltretira i zastrašuje građane, ali više ne može sakriti istinu koju zna cela Srbija – da je prezren i kraj mu je blizu.


Poručujemo mu da ćemo od sada svakog dana u nedelji, na svakom mestu lepiti nalepnice sa njegovim lažima, pa nek proba da pohapsi sve nas, odnosno celu Srbiju.


 

Izvor: Savez za Srbiju


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: