Српски Покрет Двери - Лого
Search
Ljuti zbog uspeha tribine Saveza za Srbiju naprednjaci napravili haos na sednici Skupštine u Požegi

Kao pravi predstavnik Srpske napredne stranke, predsednik opštine Požega nije mogao da sakrije svoju nevericu zbog prepune bioskopske sale na tribini Saveza za Srbiju, pa je izgubio kontrolu u reakcijama i vređao odbornicu Dveri Gordanu Marinković Savović na razne načine, sve vreme je nazivajući rijaliti voditeljkom.

Nakon njenog pitanja da li ga je sramota, Milan Božić je pred punom salom odbornika, dodirnuo po obrazu, uneo joj se u lice i pitao može li da je poljubi. Pozivamo sve političke aktere da osude ovakav vid krajnje neprimerenog uznemiravanja jer ako ne osudimo sada, doći ćemo u situaciju da će početi da presreću opozicione odbornice na ulici.


Naravno, ne očekujemo da će odbornici Srpske napredne stranke da postupe ispravno i osude ovaj gnusan čin. Oni su dovoljno pokazali svojim saopštenjem u kom tvrde da je govor opozicionih odbornika „uzurpacija skupštinske govornice“. Dakle, kada im se ne sviđa da čuju drugačije mišljenje to je uzurpacija, i kada im se ne sviđa što je preko 400 ljudi došlo na tribinu Saveza za Srbiju onda počinju da vređaju, napadaju i uznemiravaju.OO Dveri Požega


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: