Градска организација Двери из Крагујевца је, у суботу, 29.02.2020. године, била домаћин народном посланику нашег Покрета, Марији Јањушевић.

       У конструктивном разговору са члановима ГрО и симпатизерима Марија Јањушевић је појаснила актуелни политички тренутак и стање друштва у коме се тренутно налазимо. Она је изразила наду да ће кампања бојкота лажних избора заказаних за април, у Крагујевцу доживети пуну афирмацију и да ће то бити почетак краја накарадне власти у Србији.

[ngg src=“galleries“ ids=“153″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″] 

Након састанка са дверјанима у срцу Шумадије, Марија Јањушевић је говорила и на протестном скупу на Ђачком тргу где је окупљенима истакла да је бојкот лажних избора легитиман начин борбе против корумпиране, недемократске власти и најавила интензивирање активности у наредном периоду. Малобројни преостали слободни локални медији пренели су у својим извештајима да је, захваљујући најави обраћања посланице Двери Марије Јањушевић, на скупу опозиције било више окупљених Крагујевчана него током неких ранијих протеста.

 Из крагујевачког одбора Двери најављују да ће појачати своје деловање те да ће у наредним данима и недељама већи број највиших функционера покрета бити гости Крагујевца.

Говор Марије Јањушевић на протест у Крагујевцу:

 

 

ГрО Двери Крагујевац