Marko Parezanović kao stranačka konkubina

Zakletva narodnih poslanika kaže: „Zaklinjem se da ću dužnost narodnog poslanika obavljati predano, pošteno, savesno i …“

Marko Parezanović kao stranačka konkubina svoje stranačke neistomišljenike vređa, blati, pljuje u stilu najvulgarnijeg rijaliti šoua.


Kako čovek koji nema dana radnog staža van politike i narodnog poslanika:

–          koji je po stranačkom nalogu bio zaposlen u Elektrodistribuciji i za koga se priča da se nije pojavio ni jednom na poslu, a za to je uredno primao platu;

–          kome su Ilići bili dobri dok je švercovao i prodavao robu na ulici, jer ga nisu dirali ;

–          koji je sa Ilićima bio u koaliciji 4 godine, dok su se mladi raseljavali iz Čačka;

–          koji je smenio glavnu sestru na odeljenju u bolnici sa preko 20 godina radnog staža i besprekornom radnom biografijom i na čelo postavio svoju suprugu sa samo godinu dana radnog staža;

–          koji je zaposlio svu bližu rodbinu i prijatelje u javna preduzeća i ustanove u Čačku, može bilo šta da priča.


Marku Parezanoviću ništa nije sveto, ni porodica, ni čast, kada iznosi najobičnije neistine i laži da je Boško Obradović pre 25 godina zaposlio oca u gradskoj upravi, a tada je bio tek dete ili kada kaže da je pre 18 godina zaposlio sebe i suprugu u gradske ustanove, a tada je tek završio fakultet i nije se bavio politikom.


Vidimo da Narodni poslanik Marko Parezanović obavlja svoju dužnost „predano, pošteno, savesno i …“, ali ne u interesu naroda i svih Čačana, već SNS-a i Aleksandra Vučića!?


Zato se on verovatno i ne javlja u Narodnoj skupštini i ne iznosi prave probleme Čačana, jer on nema problema i njega pravi problemi ne dotiču, već čuva interese SNS-a i svoje lične! Parezanović, ćuti kada se povećavaju cene boravka dece u vrtićima, ćuti na sve vanzakonske postupke prilikom izbora direktora Zračka, ćuti kada se novcem građana kupuje skandal-jelka, i naravno, ćuti kada se zida lični (tetkin) zid!


Da li zato Marko Parezanović pljuje, izmišlja i vređa svakog za koga mu centrala SNS-a kaže da radi, jer on drugo i ne zna!? To je izgleda način na koji Marko Parezanović zarađuje platu!!


Pozivamo građane da se prisete da li je iko glasao za Marka Parezanovića i njegovu politiku pljuvanja, vređanja i iznošenja neistina!


 

GrO Dveri Čačak