Српски Покрет Двери - Лого
Search
Nagrađeni za propast Čačka

Milun Todorović i Marko Parezanović su od strane Izvršnog odbora SNS-a održanog u Čačku dana 30. Novembra, nagrađeni i pohvaljeni za izuzetan napor učinjen na „odlivu mozgova iz Čačka“ i „oduzimanje od domaćih privrednika i poklanjanje finansija stranim privrednicima“.

Uz dodelu Decembarske nagrade grada Čačka Milenku Kostiću, zbog nelegalne gradnje na objektu Sutjeska i „nestanku“ više od 2 miliona eura u FK Borac, sve zajedno sa gradonačelnikom Milunom Todorovićem, dobili smo jahače apokalipse i najodgovornije za propadanje Čačka i odlazak mladih i čitavih porodica iz Čačka zadnjih godina.


Ove godine je Ostoji Mijailoviću, preletaču iz Nove Srbije i pored toga što je na Izvršnom odboru sedeo u prvom redu, nagrada izmakla za malo. Rečeno je da se njegov rad i zalaganje primećuje ali ove godine nije imalo više prostora za pohvale, pa se očekuje da sledeće godine i on bude jedan od nagrađenih i pohvaljenih.


Nagrađenim i pohvaljenim laureatima čestitamo, a građane Čačka pozivamo da obrate pažnju za koga glasaju na narednom lokalnim izborima, jer je svake godine sve gore i lošije i pored velikih obećanja i praznih priča SNS-a i SPS-a, njihove leve ruke.


Čačani smenimo ovu lošu vlast i zaustavimo korupciju, vreme je za to!


 

GrO Dveri Čačak


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: