Српски Покрет Двери - Лого
Search
Naprednjaci u Majdanpeku napadaju motkama i otimaju telefone

Aktivisti Dveri u Majdanpeku brutalno napadnuti od strane članova SNS i zamenice predsednika opštine Majdanpek Elvire (Dude) Toskić – Jovanović kada su pokušali da zabeleže mali odziv Majdanpečana na Vučićev beogradski miting

Danas, 19. aprila 2019. godine, u blizini autobuske stanice u Majdanpeku, Dr Marko Radulović i Boban Tošić iznenađeni malim odzivom žitelja Majdanpeka odličili su da, putem fejsbuk video strima, upoznaju srpsku javnost sa ovom činjenicom.


Kada su ih malobrojni razulareni naprednjaci uočili počele su da im uzvikuju uvredljive komentare, a pomenuta zamenica predsednika opštine surovo je nasrnula, prvo na Tošića, a potom i na Radulovića i otela im je telefone.


Kada je Tošić drugim telefonom pokušao da nastavi strim, jedan od članova Vučićeve klike ga je više puta po ruci udario držaljom koja se koristi za zastave i pretio mu smrću. Duda Toskić je oteti telefon Dr Radulovića htela da baci u blizini Majdanpeka i tek je na intervenciju lokalne policijske stanice odustala od ove namere.


Dveri najoštrije osuđuju ovakvo ponašanje i očekuju da nasilnici budu kažnjeni u skladu sa zakonom.  


 

Info služba Dveri


Čitav događaj pogledajte na sledećem videu:

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: