Narodni poslanici Dveri u Lazarevcu

U subotu, 16. decembra, u popodnevnim i večernjim časovima u sklopu kraćeg protokola, Lazarevac su posetili predsednik Dveri i narodni poslanik Boško Obradović i narodni poslanik Marija Janjušević.Delegacija Dveri, na čelu sa narodnim poslanicima, položila je venac u spomen kosturnici hrama Sv. velikomučenika Dimitrija u Lazarevcu, a povodom obeležavanja 103. godišnjice od slavne Kolubarske bitke, verovatno najveće vojne pobede u istoriji srpskog naroda.
Nakon svečanog polaganja venca, u velikoj skupštinskoj sali GO Lazarevac upriličen je skup sa Lazarevčanima u formi sastanka sa narodnim poslanicima, a sa fokusom na nove mere porodične politike Dveri koje su tako prezentovane po prvi put na javnom skupu od početka kampanje.
U sali ispunjenoj do poslednjeg mesta, poslanike je dočekalo više od 100 prisutnih građana, a u uvodnim izlaganjima bilo je reči i o skupštinskom radu kao i o strateškim planovima Dveri za predstojeću 2018. godinu.
Skup je protekao u izrazito pozitivnoj atmosferi i interaktivnom duhu sa brojnim pitanjima od strane građana, a nakon skupa upriličen je koktel za sve goste na kom su nastavljeni neposredni razgovori i druženje.
OO Dveri Lazarevac