Српски Покрет Двери - Лого
Search
Ne dopustite usvajanje Statuta grada bez rasprave i uvida

Na Konferenciji za novinare održanoj ispred zgrade Gradske opštine Zvezdara, Savez sa Srbiju Zvezdara oštro se suprotstavio planiranim izmena Statuta grada, ukazao na stihijsko i nestručno odvijanje građevinskih radova istovremeno na više mesta, friziranim finansijskim izveštajima i alarmantnom povećanju osećaja nebezbednosti sugrađana.

Radmila Vasić, odbornica Dveri, posebno se osvrnula na činjenicu da izostaju relevantne informacije, izveštaji su nepotpuni, a činjenice ukazuju da je bezbednost na opštini Zvezdara smanjena, da se vrlo problematično odvija pružanje asistencije prilikom izvršenja odluka Centra za socijalni rad i prilikom sudskih rešenja, da građani nemaju poverenja u efikasnost i zato nekada i ne prijavljuju slučajeve ugroženosti bezbednosti lične i imovinske.


Jugoslav Kiprijanović, predsednik Gradskog odbora „Dveri“ je javnosti predstavio podatak iz prošle godine koji govori da od 1.500 zabeleženih krivičnih dela na teritoriji opštine utvrđen je samo za 300 identitet počinioca.


– Sadašnja vlast i svoje marketinške akcije ne ume da ostvari, ostaju slovo na papiru, a zbog njihovog nečinjenja trpe građani – zaključio je Kiprijanović.

 


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: