Novi namet Dragačevcima

Izbori su se u Dragačevu završili krajem prošle godine i sada je vreme da se sve nastavi po starom. Naročito kada je u pitanju novi finansijski namet za građane i stranačko SNS zapošljavanje.

Kako stoji u materijalu za narednu sednicu Skupštine opštine Lučani, u planu je osnivanje Parking službe i uvođenje naplate parkiranja na javnim parkiralištima.


– Ovo je još jedna prevara građana Dragačeva od strane lokalne vlasti predvođene kadrovima SNS-a i njihovih mentora iz Beograda i Pančeva koji kadriraju opštinom Lučani. Na sledećoj sednici Skupštine opštine zakazane za 12.07.2019. g.  jedna od tačaka dnevnog reda je razmatranje predloga odluke o javnim parkiralištima na teritoriji opštine, što znači još jedan veliki trošak za građane.


Da apsurd bude veći oni su predvideli formiranje preduzeća za tu namenu, a u tom preduzeću će udomiti svoje partijske kadrove kao što su posle izbora učinili u Komunalcu, gde su zaposlili preko 10 svojih članova, uglavnom u kancelarijama. Mi odbornici opozicije ne učestvujemo na sednicama pa je ovo jedini način da građane opštine upozorimo šta im sprema vlast koja im nije ovo obećavala pred izbore.


Ovim putem bi zamolili i odbornike pozicije da se dovedu pameti i da istu tačku skinu sa dnevnog reda. I na kraju prihod koji se bude prihodovao po ovom osnovu biće manji nego što će opštinska vlast i njihovi mentori pojesti na predstojećem saboru – kaže Mirjana Stevanović odbornica Saveza za Srbiju Lučani.


 

Izvor: OzonPres.net