Данас је у присуству потпредседника Двери проф. др Тамаре Миленковић Керковић, члана Председништва Двери Саше Илијића, као и чланова Двери из Књажевца и других градова, обележена слава ОО Двери Књажевац – Св. Новомученик Вукашин Јасеновачки.

Домаћин славе је био Милан Здравковић, а за наредну годину колач је преузео Саша Илијић. Славски колач је пресечен у 12 часова у цркви Св. Великомученика Георгија у Књажевцу.

[ngg src=“galleries“ ids=“217″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]Проф. Керковић је честитала славу Дверјанима из Књажевца и том приликом истакла да је Србија данас заробљена држава, да је власт девастирала све институције, а да су законодавна, извршна и судска власт у рукама једног човека. Додала је и то да је власт правилно препознала Српски покрет Двери као свог највећег противника и отуда толико прогањања, проглашавања породичних људи из Двери за фашисте и сатанизације свих, али најтежа је она коју подноси председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић.

Тамара Миленковић Керковић је истакла и да ће Српски покрет Двери бојкотовати наредне изборе, али и да ће постати фактор уједињавања свих оних који се са влашћу не слажу.

Након сечења славског колача и изјаве за медије, проф. Керковић је обишла Мирољуба Првуловића који испред зграде Скупштине општине Књажевац штрајкује глађу већ 12 дана. Том приликом, проф. Керковић је господину Првуловићу даривала икону и бројаницу, пренела му поздраве од председника Двери Бошка Обрадовића и замолила га да оконча штрајк глађу како би се жив и здрав вратио својој породици-

Мирољуб Првуловић је након посете Дверјана прекинуо штрајк глађу.

[ngg src=“galleries“ ids=“216″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]