Српски Покрет Двери - Лого
Search
Odgovor Milunu Todoroviću: Izađite na TV duel

Najpre da Vas upitamo kakve Vi, kao gradonačelnik Čačka, imate veze sa protestom Dveri i Zdrave Srbije ispred zgrade TV PINK u Beogradu?

Poštovani g. gradonačelniče Čačka,

Najpre da Vas upitamo kakve Vi, kao gradonačelnik Čačka, imate veze sa protestom Dveri i Zdrave Srbije ispred zgrade TV PINK u Beogradu? Jeste li bili tamo i tačno znate šta se desilo? Ili ste po nalogu iz centrale SNS u Beogradu morali da se uključite u hajku protiv Boška Obradovića i Milana Stamatovića, kao i drugi lokalni odbori SNS u Zlatiborskom i Moravičkom okrugu. Pošto čačanski narodni poslanici iz SNS, kao i nepostojeći Gradski odbor SNS u Čačku, nemaju više nikakav kredibilitet u javnosti, Vaša centrala iz Beograda je bila prisiljena da iskoristi Vaše ime u odbranu partijske TV SNS.

Ne znam kako ste mogli da pristanete da potpišete saopštenje koje niste napisali i koje Vam je izdiktirano iz Beograda. Vi koji ne primate građane, niti odgovarate na odbornička pitanja u skupštini grada Čačka, niti ste ikada reagovali kada je naš grad bio ugrožen od strane republičke vlasti. Ćutali ste kada je Vlada počela da nam otima 50 miliona dinara godišnje iz lokalnog budžeta. Ćutali ste kada su zatvarali čačanske ugostiteljske objekte. Ćutali ste kada su kriminalci iz SNS koji su došli sa strane ceo naš grad ispisali grafitima. Ćutali ste uvek kada je trebalo da štitite interese našeg grada.

Sada ste progovorili. Ah, da – Vi ste član Predsedništva SNS. Nema više onog Miluna Todorovića koji je predstavljen javnosti kao uspešan sportista i privrednik, nestranačka ličnost koja dolazi da spase naš grad. Vi ste sada partijski vojnik SNS i prisiljeni ste da potpisujete saopštenja koja Vam gotova šalju iz stranačke centrale. To je ono što Vam Čačani zameraju: Vi više niste svoj i slobodan čovek, Vi ste sada u kandžama partijske discipline i moraćete da radite sve što Vam naloži vrh stranke ako hoćete da ostanete na poziciji gradonačelnika i člana Predsedništva SNS. Postali ste drugi čovek.


Pozivam Vas na TV duel. Da rešimo to šta je bilo ispred zgrade TV PINK u Beogradu i, što je mnogo važnije, konačno raspravimo šta ste obećali pre izbora, a šta uradili od kada ste došli na vlast u Čačku. To je tema na koju Vi treba da odgovorite. Izuzev ako – kao Vaš Vođa – ne smete da izađete na direktan TV duel. Aleksandar Vučić već šest godina nije izašao niti na jedan TV duel, a huška sve vas iz Moravičkog i Zlatiborskog okruga da se sukobite sa svojim zemljacima iz Čačka i Čajetine. Vaš šef je najobičnija politička kukavica. Ako ima nešto protiv Boška Obradovića i Milana Stamatovića neka im on lično odgovori kao predsednik SNS, a ne da se krije iza Vaših saopštenja.


Vi birate vreme i mesto za TV duel. Nadam se da ćete se odazvati na javno sučeljavanje kao što ste ovako hrabro napali Obradovića i Stamatovića putem saopštenja. Ili ćete opet da zaćutite i pobegnete, kao što ste ćutali do sada, dok Vam iz Beograda nisu napisali šta treba da potpišete kao sopstveno saopštenje.


 

Aleksandar Tanasković, član Predsedništva Srpskog pokreta Dveri 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: