Српски Покрет Двери - Лого
Search
Održana prva tribina Dveri o poljoprivredi u Svilajncu

U utorak 26. februara u velikoj sali Doma kulture u selu Bresje kod Svilajnca održana je velika poljoprivredna tribina, pred oko 50-ak meštana.

Za razgovor sa meštanima koji se pretežno bave poljoprivredom na raspolaganju za razgovor bili su predsednik OO Srpskog pokreta Dveri u Svilajncu Dušan Lazarević, potpredsednik OO Dveri u Svilajncu Ivan Vujčić, dr. veterinarske medicine i predsednik odbora za poljoprivredu OO Dveri Svilajnac Dušan Radosavljević i gost tribine diplomirani inženjer poljoprivrede g-din Dragan Simić iz Bajine Bašte.
Prilično posećenu tribinu je otvorio Ivan Vujčić, inače meštanin sela Bresja koji je prisutne upoznao sa demografskom slikom sela kao i o ostalim statističkim podacima, posle čega je reč uzeo predsednik OO Dveri Dušan Lazarević koji je ukratko upoznao prisutne sa aktivnostima i planovima OO Dveri Svilajnac i uopšte o situaciji u kojoj se trenutno Srbija nalazi, a, s obzirom da je tema tribine bila poljoprivreda, iscrpno izlaganje je imao g-din Dragan Simić koji je svoje iskustvo podelio sa prisutnima i izložio program za poljoprivredu Srpskog pokreta Dveri.


Tribina se inače održala u najmanjem selu na  teritoriji opštine Svilajnac, a glavni razlog za održavanje tribine baš u selu Bresje je činjenica da je na poslednjim predsedničkim izborima predsednik  Dveri Boško Obradović imao drugi rezultat i da je u selu Bresje formiran prvi mesni odbor Dveri na teritoriji opštine Svilajnac.


Inače ovo je bila prva tribina Srpskog pokreta Dveri na teritoriji opštine Svilajnac.


 

OO Dveri Svilajnac


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: