Користимо прилику да обавестимо наше суграђане, пријатеље и симпатизере да су Двери на Главном одбору у Ужицу, донеле одлуку да самостално изађемо на предстојеће редовне председничке и ванредне парламентарне изборе, као и да ће председнички кандидат бити Бошко Обрадовић! Нашу вољу ка опозиционом уједињењу смо показали одлуком да ипак остављамо отворена врата за могућу коалицију и сарадњу, али такође и одлучност да више никога не желимо да чекамо и на тај начин губимо драгоцено време.

        Овако тешку одлуку смо донели јер је истекао рок од 6 месеци за које је било договорено да се почне са имплементирањем договора са међустраначких дијалога, са и без посредника ЕУ парламентараца; и с обзиром на то да већ годину дана у опозицији нема никаквог састанка или жеље за дијалогом, сарадњом и уједињењем.

Нисмо за идеју другог бојкота из више разлога, а прошлогодишњи бојкот је довољно дао свој резултат у разобличавању диктаторског режима. За излазак на улицу тренутно нема воље, жеље ни јединства, једини излаз из овакве политичке кризе јесу избори. Сасвим је извесно да ће и остатак опозиције изаћи на предстојеће изборе, само још увек сагледавају на који начин да то изјаве свом бирачком телу.

Општински одбор Двери из Нове Вароши позива све симпатизере и пријатеље да нам се прикључе у предизборној кампањи, јер једино Двери кандидују осим промене власти и промену целог система који 30 година влада Србијом. Такође, ови избори ће нам послужити као велико искуство за наредне локалне изборе на којима објективно очекујемо да власт у Новој Вароши коначно освоји народ.

 

ОО Двери Нова Варош