Српски Покрет Двери - Лого
Search
Otvoreno pismo gradonačelniku Čačka

Gospodine Todoroviću, ako se deklarišete kao gradonačelnik svih građana, dužni smo da Vam skrenemo pažnju da ste okruženi: poltronima, ulizicama i neznalicama. Dakle, najgorim ljudskim sojem. Oko Vas su reciklirani političari i političari u pokušaju, koji neprekidno seju mržnju i napadaju najpogrdnijim imenima političke neistomišljenike.

Napade predvodi poslanik Marko Parezanović, koji ni znanjem, ni mudrošću, ni iskustvom ne može da predstavlja građane Stracimirovog grada. Njegova je jedina zasluga crtanje meta političkim protivnicima, da bi se dodvorio „velikom vođi“, što nije osobina pravih Čačana koje krasi dostojanstvo, ponos i zajedništvo.


Uz Vaše skute o sudbini građana grada Čačka odlučuje, kao član gradskog veća Nemanja Trnavac, osoba bez ikakvog intelektualnog potencijala. Dotični ne bi bio predmet naše pažnje, jer kao neostvaren čovek to i ne zaslužuje. Međutim, drznuo se da na nedostojan način govori o „političkom ocu i sinu“, zaboravljajući činjenicu da je on sahranio svog političkog oca. U svojoj objavi on ide i korak dalje i dušebrižnički uznemirava građane izjavom da će Čačak biti „crna rupa“ na mapi Srbije, delovanjem Dveri. Napomena: Čačak je već „crna rupa“ od kada ovakvi političari u pokušaju učestvuju u vlasti i odlučuju o sudbini grada.


Gradonačelniče, uz Vas je i mladi junoša Dušan Radojević, koji koristeći omladinu zarad ličnog političkog napredovanja i materijalne koristi, zloupotrebljava budžet grada Čačka. On je za razliku od Nemanje Trnavca, svom biološkom, a ne političkom ocu, napunio novčanik, a pride zaposlio suprugu u gradsku upravu. Ničim zaslužan, gospodin Radojević zadužen je i za kulturu. Ako kultura ovog grada zavisi od mrzitelja starih ljudi, onda će se Čačak zaista pretvoriti u crnu rupu na kulturnoj mapi Srbije. U tome će mu svestrano pomoći „medijski mag“ ovih prostora Željko Mitrović, patološki mrzitelj Čačana, svojom orkestriranom podrškom. Pomenuti dirigent već odavno vrši kulturni genocid ovoga naroda u čemu mu svesrdno pomaže sam vrh države.
„Omladino bežite od fašista“ – Gospodine Radojeviću ovo je vaša najnovija sramna izjava. Dugujete građanima objašnjenje na koga ste tačno mislili, kada ste ovo izjavili? Sudeći po slici koju ste objavili na Tviteru, odgovor se očigledno sam nameće. Javno označite ko su fašisti u gradskoj organizaciji Dveri.


Da li je to: Dragan Ćendić, Aleksandar Tanasković, Radmila Živković, Boško Obradović, Milan Roganović, Biljana Rubaković, Aleksandar Sretenović, Milica Prokić, Miloš Rakonjac, Aco Đenadić, Milisav Marjanović, Milenko Kaličanin, Aleksandar Božović, Predrag Jevtić, Đorđe Šipetić, Olivera Matović, Predrag Ružičić ili Radisav Racković?


I na kraju gradonačelniče, ako se zaista nalazimo u „crnoj rupi“, kako to kažu Vaši saradnici, da li Vam je sada jasno zašto građani već tri meseca protestuju? Pitamo Vas kada ćete se obratiti nezadovoljnim građanima i odgovoriti na njihove do sada postavljene zahteve? Dok god ima mraka, ima i svanuća. Zato:

Čekamo odgovore svakog petka u 18 časova, kod StepeGrO Dveri u Čačku


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: