Усвајањем антипородичних и антихришћанских закона продубиле су се и онако велике поделе међу становништвом Србије. Закон треба да олакша и помогне народу, а не да их дели и слуђује.

       Оба ова закона – Закон о родној равноправности и Закон о дискриминацији, постићи ће супротан ефекат код већинског становништва који живи у природној породици. Ако је Скупшина РС НАРОДНА, који народ ви чачански посланици представљате, ако сте подигли руку за законе који урушавају породицу и њене вековне вредности? Читајући закон, чак и људи од струке, не могу да запамте све родове који се налазе у Закону, те вас позивамо да организујете трибину како би заинтересованима објаснили за шта сте гласали.

Како сте могли да подигнете руку у Скупштини за законе за које немате капацитете? Имате ли бар неку врсту одговорности према грађанима за оно што сте својим полтронством, незнањем, неспособношћу учинили?!

ПС Женска снага Двери најављује свој долазак у просторије чачанских посланика у којима су дужни да примају грађане и оправдају своја примања посланичког додатка који износи 40% од посланичке плате. Не знамо где су просторије, те вас овим путем молимо да нас о томе обавестите.

Ми смо спремне, само нас обавестите о месту и времену „ЕДУКАЦИЈЕ“.

 

 

Женска снага Двери, Чачак

Фото: dzenarika.net