Po drugi put hvala Kostolčanima – konačno proglašena izborna lista Dveri!

Na današnjoj sednici Izborne komisije Gradske opštine Kostolac, konačno je proglašena izborna lista Srpskog pokreta Dveri, koja će na izbornom listiću biti pod rednim brojem 5.

Nakon osporavanja prve izborne liste i sprečavanja da ona u svom nazivu sadrži naš slogan na ovim izborima DA KOSTOLAC VRATIMO KOSTOLČANIMA, što je i krajnji cilj našeg političkog delovanja u Kostolcu, građani Kostolca su u još većem broju iznova pružili podršku našem izlasku na izbore.

Novu izbornu listu Srpskog pokreta Dveri svojim potpisom podržalo je skoro 250 građana Kostolca, što je još veći broj u odnosu na prvo prikupljanje potpisa.

Obećali smo Kostolčanima da ćemo uprkos svim preprekama izaći na ove izbore i ponuditi realan program, ali i drugačiju politiku u odnosu na prethodne vladajuće garniture. Prvo obećanje smo ispunili, a u predstojećem periodu do održavanja izbora 24. decembra želimo da svakom Kostolčaninu predstavimo naš program i ideje.

Potpuno smo svesni da vladajuća partija na sve moguće načine vrši pritisak na građane Kostolca, kao i u svim drugim mestima gde se održavaju lokalni izbori, ali neće moći tako još dugo. Apelujemo na ljude u Kostolcu da se odupru pritisku time što će 24. decembra glasom za Srpski pokret Dveri podržati alternativu aktuelnoj vlasti, jer stanje na svim nivoima postaje neizdrživo.

Svojim činjenjem, hoćemo da podstaknemo svakoga u Kostolcu da preuzme stvari u svoje ruke i da doprinese ideji koja je u interesu svih nas, a ona je satkana u našem sloganu DA KOSTOLAC VRATIMO KOSTOLČANIMA.

Pozivamo sve one koji još nisu odustali i koji se još nisu predali da nam se pridruže u ovoj kampanji, jer Dveri čine pretežno mladi ljudi, ljudi kod kojih odustajanje i predaja nije opcija.

Još jednom zahvaljujemo građanima Kostolca koji su svojim potpisom podržali naš izlazak na izbore. Poverenje koje nam je ukazano ne smemo ni po koju cenu da izneverimo i to je naša najveća obaveza.


 Opštinska organizacija Dveri u Kostolcu