Српски Покрет Двери - Лого
Search
Pokušaj pranja SNS-a od Labana!

Vrh SNS se obrušio na Bogdana Labana, gradonačelnika Subotice. Medijska kampanja koja je krenula u dnevnom listu Blic, samo je nastavak prevarantske politike SNS-a. Sada, kad je postalo toliko očigledno da ugled politike SNS-a u Subotici više niko ne može da sačuva, sad kad se približavaju izbori i sad kad je već dosta novca isisano iz novčanika građana Subotice, treba uveriti građane kako je za sve kriv samo jedan čovek, a to je gradonačelnik Bogdan Laban.

Dveri godinama unazad ukazuju na sav lopovluk koji se naočigled svih nas odvija u Subotici i koji  nije produkt samo jednog pojedinca. Sve pljačke, prevare i pronevere novca nije bilo moguće izvesti bez znanja vrha vlasti i zato je verovatno da je u to bio upleten i sam vrh države i SNS-a. Oni su prosto morali biti u dosluhu, jer bi bilo neizvodljivo toliko kršiti zakon bez podrške kompletne stranačke bulumente.


Dveri Subotice su redovno i argumentovano ukazivale, obaveštavale i raskrinkavale  lopovluk vezan za velike zloupotrebe sredstava javnih preduzeća, javnih nabavki, carine, službenog položaja i druge. Izgleda da je ipak došlo vreme da se svedu računi i da neko mora da završi u zatvoru, kako bi SNS pokazao kako se oni tobože bore za pravo i pravnu državu i kako su u toj borbi krenuli od svojih kadrova.


U režiranom napadu SNS-a na Labana potencira se isključivo zloupotreba vezana na trošenje novca za reprezentaciju, pića i ručkove. A gde su one mnogo veće zloupotrebe od strane lokalne gradske vlasti u koje su upleteni mnogi, od državnog vrha pa naniže? Svi su oni, počev od republike , pokrajine, grada bili u dosluhu i svi zajedno imali su jedan zajednički cilj, da se okoriste pojedinci iz SNS-a, koji su poslušni vojnici stranke i režima. Nažalost, moramo primetiti da su im, svojim glasovima, u tome nehotice pomagali i građani, zaslepljeni medijskim lažima ili omamljeni lažnim obećanjima. Deo njih  još uvek dobrovoljno pristaje da veruje u laži, propagandu i glumatanja funkcionera SNS-a.


Dveri Subotice  žele da upozore građane Subotice da SNS  sprovodi licemernu i lažnu hajku na sopstvene kadrove, sve sa ciljem kako bi se sačuvali na vlasti i u narednom mandatu. Svoju medijsku propagandu usmerili su samo na Labana, kako bi se svi ostali saučesnici u nedelima održali na vlasti i nastavili „da gule kožu s leđa“ Subotičanima, barem još četiri godine.  Nije gradonačelnik Bogdan Laban sam mogao da se bavi mnogim zloupotrebama već su mu u tome svesrdno pomagali mnogi, najčešće samo zarad svoje lične koristi.


Građani bi morali imati u vidu sva lažna obećanja Aleksandra Vučića i SNS vrhuške, i uvideti, da je država u nerazdvojnoj sprezi sa kriminalom, da niko nije uhapšen zbog korupcije, krađe, pljačke ili kriminalne privatizacije.


Da li iko ko razmišlja svojom glavom može više da veruje takvim prevarantima, pa tako i ovoj kampanji od strane vlasti kojom hoće da predstave da vrh SNS-a  tobože nije znao za mahinacije i dešavanja u Subotici. Znali su oni za to jako dobro, ali sada, zbog nastupajućih izbora, žele da  se operu i da vrate poverenje građana koje je s razlogom izgubljeno.


Dveri smatraju da možda mogu i da povrate dobar deo poverenja građana, ali samo tako, ako te kriminalce iz svojih redova i sve ostale kriminalce i lopove smeste iza rešetaka, i svu imovinu, stečenu na kriminalan i nelegalan način, vrate građanima. Naravno, znamo da se to neće desiti i da je ovo još jedna farsa i režirana predstava vlasti za naivne građane, ali se isto tako nadamo da građani neće nasesti na ovu podvalu i da će ih na sledećim izborima poslati na smetlište istorije.

 


GrO Dveri Subotica

Izvor: Grad Subotica

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: