Српски Покрет Двери - Лого
Search

Од среде 9.10. кампања бојкота лажних избора је  кренула и у Источној Србији. Потпредседница Двери проф. др Тамара Миленковић Керковић је са саборцима из ГрО Двери Ниш у кампању бојкота кренула од нишког села Малча, преко Сврљига, Књажевца, највећег зајечарског села Велики Извор до Зајечара.

 

 

У посети ОО Двери Књажевац и ГрО Двери Зајечар истакла је да Србија нема изборе. Принудно гласање људи  који су уцењени губитком посла и опстанком породице као оних који су обманути лажним сликом напретка коју пружају заробљени медији , нису избори. Зато је бојкот, једини начин да се делегитимише ауторитарни систем којим влада један човек и једна партија.

 

У кампањи је обишла и тимочка села, међу њима и Велики извор. У разговору са мештанима истакнуто је да  некада  велики домаћини и пољопривредни произвођачи не виде начин да у актуелном третману власти од свог рада  могу да напредују и да је бављење пољопривредом постало начин пуког преживљавања, због чега деца и млади са села из Крајине и из Зајечара масовно одлазе .

 

ГрО Двери Ниш

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: