Српски Покрет Двери - Лого
Search

 

Kada bi neka nezavisna institucija u ovoj zemlji vodila računa o tome koliko predsednik krši Ustav, imala bi pune ruke posla, a najnoviji slučaj je poziv Srbima sa KiM da učestvuju na tzv. kosovskim izborima.

Ovim pozivom predsednik iznova priznaje nezavisnost Kosova i Metohije i poziva Srbe iz naše južne pokrajine da učine isto to i da daju legitimitet separatistima.

 

Njegova tvrdnja da samo glasanje za Srpsku listu znači održavanje veze sa državom Srbijom je potpuni spin, jer upravo izlazak na ove izbore znači kidanje te veze. Podsetimo samo da su Albanci punih 12 godina, uz podršku zapada, bojkotovali izbore države Srbije. Koji bi onda razlog imali Srbi da izlaze na separatističke izbore na Kosovu i daju legitimitet lažnim institucijama. Sem ako se ne radi o dogovoru i ličnom interesu upravo onog koji ih na te izbore poziva.

 

Slika na kojoj su Milan Radojičić i Goran Rakić sa Bedžetom Pacolijem zajedno na jahti nam govori upravo o tome – glasanje za Srpsku listu je glasanje za njihove tajne kombinacije i dogovore. Radojičić i Rakić su dva glavna Vučićeva čoveka na KiM i lični prijatelji braće Vučić. Njihovi tajni sastanci sa Pacolijem, glavnim lobistom za nezavisno Kosovo su izdaja. Da ima imalo časti Aleksandar Vučić bi danas podneo ostavku na sve funkcije.

 

 

Info služba Dveri

 

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: