Српски Покрет Двери - Лого
Search

Председник Извршног одбора Двери, Борко Пушкић, заједно са чланом Председништва Мајом Митић и члановима ИО Двери Урошем Савићем и Марком Антанасијевићем, присуствовао је састанку градских и општинских организација Двери из Шумадијског округа, одржаном у Крагујевцу.

Том приликом, Борко Пушкић је истакао да ће у предстојећем периоду Српски покрет Двери максимално интензивирати своје деловање и то у два правца – промоцији бојкота лажних избора као и кампањи против мигрантске политике власти. Председник ИО Двери је додао и да је грађанима Србије све јасније да учешће на изборима у оваквим условима нема никаквог смисла и да је бојкот једини пут до расписивања избора на начин на који се избори спроводе у демократском, цивилизованом свету.

Када је реч о кампањи против мигрантске политике власти, Пушкић је навео да Двери свакодневно бележе све већу подршку грађана за квалитетно и одрживо решење овог проблема. Нагласио је да лицима која су избегла из ратом захваћених подручја треба помоћи, да је помоћ људима у невољи у најдубљој српској традицији и да ту ништа није спорно, али је споран став актуелног режима да део миграната треба трајно населити, а то се најоштрије коси са интересима нашег народа и државе. Борко Пушкић је нагласио и да је пред Дверјанима огроман посао, али и изразио наду да ће сви изазови бити савладани. Пружио је сву подршку ИО и руководства Двери градским и општинским организацијама уз закључак да устаничка Шумадија мора да се уздигне из парлога у који је зарасла владавином накарадног режима.

Окружном састанку Шумадијског округа присуствовали су представници Двери из Крагујевца, Аранђеловца, Баточине, Лапова, Кнића, Раче и Тополе, а након окружног састанка одржан је и засебан састанак са градском организацијом из Крагујевца.

Инфослужба окружне организације Двери за Шумадију

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: