Predsednik Srpskog pokreta Dveri u poseti Ivanjici

Predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović, 17.07.2019.g. posetio je Ivanjicu i tom prilikom položio venac na spomen obeležje u znak sećanja i godišnjicu nepravedno streljanom Đeneralu Dragoljubu Draži Mihailoviću.

U popodnevnim satima, u pratnji potpredsednika Srpskog pokreta Dveri Milovana Jakovljevića, u Pridvorici, ispod planine Golije, obišao je domaćinstvo Nenada Tomaševića i njegovu višečlanu porodicu. U razgovoru i druženju sa ovim ljudima, predsednik je čuo i uverio se sa kakvim se problemima susreću ovi istinski borci za opstanak srpskog sela i srpske porodice. Tom prilikom, predsednik pokreta je izložio jasan plan i viziju Srpskog pokreta Dveri za očuvanje života na ovim za Srbiju strateški važnim prostorima.
U večernjim satima, zajedničkom sastanku Saveza za Srbiju, pridružili su se predsednik DS-a, Zoran Lutovac i zamenik predsednika SSP-a, Borko Stefanović. U otvorenom razgovoru sa članovima i simpatizerima Saveza za Srbiju Ivanjica, lideri Saveza su odgovarali na pitanja prisutnih.


Predsednik Pokreta je u uvodnoj reči objasnio razloge udruživanja opozicije, osvrnuo se na značaj višemesečnih protesta i predložio adekvatna rešenja, koja za cilj imaju rušenje nakaradnog režima.


 

OO Dveri Ivanjica