Српски Покрет Двери - Лого
Search
Pretnje Dverima postali svakodnevnica: Vandalizovana kancelarija u Knjaževcu

Etiketiranje i crtanje mete na čemu, što od strane režima, što od režimskih medija, ubira plodove „svog rada“ iz dana u dan.


Preteće poruke predsedniku Dveri Bošku Obradoviću i članovima Dveri postali su nešto sa čime se svaki dan suočavamo.


Takođe, pretnje putem ostavljanja novih poruka na kancelarijama polako postaju uobičajna stvar. Posle čačanskih, zaječarskih i beogradskih, vandalizovane su prostorije Dveri u Knjaževcu.


Nepoznati huligani oblepili su ulaz u prostorije Dveri nalepnicom na kojoj između ostalog piše „Marš fašisti iz Srbije“, što je posebno uvredljivo s obzirom na to da je danas godišnjica napada nacističke Nemačke na Kraljevini Jugoslaviju.


Celokupna vlast svakog dana etiketira Dveri kao fašiste, a naslovne strane svih tabloida označile su Boška Obradovića kao fašistu koji želi da se proliva krv po Srbiji.


Očigledno je da vlast više nema snage da se izbori sa pritiscima, pa ne preza ni od čega da bi diskreditovala opoziciju, a naročito Dveri.


Srpski pokret Dveri podseća javnost na to kako su prošlo svi oni koje je Aleksandar Vučić zajedno sa svojom falangom etiketirao i nacrtao metu na čelu i upozorava vlast da ukoliko se nešto desi predsedniku Dveri, da će ona snositi svu odgovornost.

 


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: