Prijepolje: Kriminal u vrhu lokalne vlasti

Povodom hapšenja funkcionerki vladajuće koalicije u Prijepolju, Srpski pokret Dveri izdaje sledeće saopštenje:

Još jednom je bačena ljaga na grad Prijepolje i njegove stanovnike zahvaljujući sramotnoj lokalnoj vlasti i njenoj beskrupuloznosti. Celo Prijepolje, već odavno, zna čime se bavi vladajuća garnitura jer ona iza sebe ostavlja ogromne prljave tragove.


Dok zaposleni u predškolskoj ustanovi „Miša Cvijović“ i po četiri meseca ne primaju platu, u centru za socijalni rad aktuelne su druge afere – malverzacije oko kupovine prozora i paketića, halal sertifikat, partijsko zapošljavanje, imenovanje direktora bez ispunjenih svih konkursnih uslova, ucenjivanje socijalnom pomoći socijalno ugroženih u vreme izbora i predizbornih skupova itd.


Od samog formiranja vladajuće većine opozicione stranke upozoravale su javnost na mnoge njihove „brljotine u radu“ pa sad ne treba nikoga da čudi što su na red došla hapšenja i saslušavanja.


I dok vlast optužuje opoziciju da se nedolično ponaša prema ženama, sa sve dramatičnim konferencijama za štampu, gde funkcionerke SNS osuđuju tobože nasilje nad ženama, žene u njihovim redovima su u direktnoj sprezi sa kriminalom, počevši od kume Saleta Mutavog koja je državni sekretar, pa sve do njihovih koalicionih partnera iz Prijepolja.


To je samo još jedan od dokaza do koje mene ide njihovo licemerje i njihov kriminal.


 

OO Dveri Prijepolje